Thursday, May 6, 2010
Violet Tea-چای بنفشه
گل بنفشه تنوع رنگی فراوانی دارد و نزدیک به 12 قرن است که در اروپا به عنوان داروی گیاهی مورد استفاده قرار می گیرد. چای گل بنفشه که از مخلوط یک یا دو گل خشک شده در یک فنجان آب جوش و پس از مدت پنج دقیقه آماده می شود اثر مثبتی بر سیستم اعصاب داشته و به همین دلیل آرام بخش قوی محسوب می شود.دم کرده گل بنفشه حاوی آنتی اکسیدان های فراوانی است که از بدن در برابر عوامل سرطان زا به خصوص سرطان سینه دفاع کرده و مانع از بد خیم شدن سلول ها می شود.بسیاری از التهابات پوستی مانند اگزما و راش با استفاده از مصرف منظم این نوشیدنی بهبود یافته و از میزان تورم و قرمزی آن کاسته می شود.از طرفی اغلب عفونت های پوستی از جمله زخم های سطحی نیز با استفاده از چای گل بنفشه بر طرف شده و بهبود می یابند.نوشیدن چند فنجان چای گل بنفشه در روز در دوران سرما خوردگی بسیاری از علائم آن را کاهش داده سرفه را از بین برده و کمک زیادی به خروج ترشحات گلو و ریه می ککند .ترکیبات مفید موجود در چای گل بنفشه تاثیر زیادی در کاهش سردرد و دردهای میگرنی دارد و باعث کاهش علائم و تعداد دفعات حملات میگرن می شود
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment