Friday, May 21, 2010

Clover bean sprouts-جوانه یونجه











در میان جوانه دانه ها جوانه یونجه حاوی بیشترین مقدار ویتامین است.یونجه حاوی مقدار بسیار بالای آهن- کلسیم -منیزیم و پتاسیم است. به دلیل داشتن ویتامین "کا" از خونریزی های شدید جلوگیری می کند و به واسطه داشتن استروژن گیاهی خاصیت ضد کلسترول دارد.دیگر ویتامین های موجود در جوانه یونجه ویتامین آ - ب 1 - ب2 - ب12 - ب12 - ث - دی - ای - است. جوانه یونجه در بهبود مشکلاتی مانند ناخن های شکننده- موهای کدر و آسیب دیده -خستگی -ناتوانی -کم خونی- یائسگی- پوکی استخوان-فشار بالا و کلسترول بالا- بوی بد بدن -سم زدایی بدن و ناراحتی های پوستی-ناراحتی های عفونتی -برونشیت-آسم-پروستات-مشکلات مثانه-بیماری های ویروسی و باکتریایی بسیار موثر است.برای تهیه جوانه یونجه مقداری از دانه ها را حدود 15 گرم در ظرفی از آب قرار دهید تا یک شب به همان حالت باقی بماند. سپس آنها راآبکشی کرده داخل ظرفی منفذ دار قرار دهید و یا دانه ها را درون بشقاب پخش کرده و هر روز آن را یک یا دو بار آبکشی کنید. بعد از 3 تا 4 روز اندازه جوانه ها به 5/2 تا 4 سانتی متر می رسد که در این زمان قابل مصرف است

No comments: