Thursday, May 6, 2010
Pelargonium Tea-چای گل شمعدانی
گل شمعدانی حاوی اگزالات-رزین -کربو هیدرات و کلسیم فراوانی است .چای گل شمعدانی که از مخلوط دو قاشق چایخوری گل در یک فنجان آب جوش تهیه می شود خواص فراوانی داشته و از آن برای درمان اسهال و التیام زخم استفاده می کنند .دم کرده گل شمعدانی برای درمان بسیاری از اختلالات از جمله سندرم روده تحریک پذیر مفید بوده و باعث کاهش دردهای ناشی ار آن می شود.این نوشیدنی هموروئید را التیام می دهد والتهابات ناشی از آن را کم می کند.التهاب لثه و قرمزی ناشی از آن در اثر مصرف منظم دم کرده گل شمعدانی بر طرف شده و بسیاری از التهابات حلق و گلو دردها بخصوص هنگام سرما خوردگی کاهش پیدا می کند. مصرف این چای هنگام درد در قفسه سینه باعث تسکین ناراحتی شده و با عث آرامش عضلانی می شود.در خونریزی های شدیدزنانه نوشیدن یک تا دو فنجان از دم کرده گل شمعدانی امکان خونریزی را کاهش می دهد
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment