Friday, May 21, 2010

Rice Sprouts-جوانه برنج


برنج از دانه هایی است که به سختی جوانه می زند اما جوانه آن خواصی را دارد که خود برنج فاقد آن است.جوانه برنج و یا دانه خیسانده تازه جوانه زده به اندازه 2 سانتی متر که در بخار پز در دمای حداکثر 40 درجه سانتی گراد پخته و یا به صورت خام مصرف شود بسیار مناسب است.برنج کامل سبوس دار نیازمند حدود 10 روز برای جوانه زدن است.دانه های سبوس دار برنج را در ظرف آب ریخته و به مدت 2 روز آب آن را عوض کرده سپس هنگامی که آماده جوانه زدن بود آنها را روی سطح ظرف پخش کرده بدون آنکه روی هم قرار گیرند و پارچه بافت درشت یا دستمال کاغذی راروی آن قرار داده. همواره دانه ها و دستمال باید مرطوب نگه داشته شوند.پس از 10 روز و در صورت شرایط مناسب رشد در مدت زمان کمتر دانه ها جوانه می زنند و رشد می کنند.جوانه برنج حاوی ویتامین های ب1 - ب2 - ب3 - ب6 - ویتامین ث که حتی در خود برنج وجود ندارد همچنین"روی-منیزیم-گوگرد و فسفر"است

No comments: