Thursday, May 6, 2010

Hyssopus Officinalis Tea-چای زوفا



چای زوفا از مخلوط چند گل آن در یک فنجان آب جوش تهیه می شود و برای بسیاری از بیماری ها مانند مشکلات تنفسی مفید بوده و باعث تسکین سرفه می شود این نوشیدنی خلط آور بوده و مصرف آن در دوران سرما خوردگی التهابات را التیام می بخشد.سیاه سرفه -آسم و برونشیت نیز از بیماری هایی است که با استفاده از دم کرده گل زوفا بهبود یافته و علائم آن کاهش پیدا می کند.چای گل زوفا فشار خون بالا را تنظیم کرده و تاثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی دارد.این چای بر عملکرد دستگاه گوارش اثر مثبت داشته و علاوه بر بهبود هضم و جذب مواد غذایی ضد نفخ بوده و یبوست را درمان می کند.مصرف روزانه یک تا دو فنجان از چای زوفا التهاب مفاصل را از بین می برد و تاثیر بسزایی در بهبود علائم روماتیسم دارد.دم کرده گل زوفا همراه چند برگ آن حاوی آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن است و نقش مهمی در تصفیه خون دارد این نوشیدنی ضد عفونی کننده خوبی بوده و خون را از بسیاری آلودگی های ویروسی پاک می کند

No comments: