Monday, May 21, 2007

The foods and their effects and Diseases--مواد غذایی و اثرات آن و بیماری ها







بیماری: سردرد
ماده غذای: ماهی
تاثیرماده غذایی : مصرف مقادیر کافی از ماهی و روغن ماهی از سردرد ا پیشگیری می کند زنجفیل نیز التهاب و درد را کاهش می دهد
بیماری: حساسیت
ماده غذایی: ماست
تاثیر ماده غذایی: مصرف مقادیر زیادی ماست قبل از فصل گرده افشانی -گل ها مو جب کاهش حساسیت می شود
بیماری: سکته ها
ماده غذایی: چای
تاثیر ماده غذایی: مصرف مقادیر منظمی از چای از ایجاد چربی های ته نشین شده در دیواره سرخرگ ها جلوگیری می کند
بیماری: بی خوابی
ماده غذایی:عسل
تاثیر ماده غذایی: از عسل می توانید به عنوان یک آرام بخش و مسکن استفاده کنید
بیماری:آسم
ماده غذایی:پیاز
تاثیر ماده غذایی: خوردن پیاز موجب کاهش انقباض برونش ها و راههای هوایی می شود
بیماری :آرتروز
ماده غذایی: ماهی
تاثیر ماده غذایی:انواع مختلف ماهی همچون آزاد وساردین از آرتروز جلوگیری می کند
بیماری:دل پیچه و حالت تهوع
ماده غذایی:موز-زنجفیل
تاثیر ماده غذایی: موز موجب بهبود دل پیچه می شود و زنجفیل حالت تهوع صبحگاهی را بهبود می بخشد
بیماری: عفونت مثانه
ماده غذایی: آب قره قاط
تاثیر ماده غذایی: میزان اسید بالای قرهقاط فعالیت باکتری های مضر را کنترل می کند
بیماری:مشکلات استخوانی
ماده غذایی: آناناس
تاثیر ماده غذایی: منگنزی که در آناناس وجود دارد می تواند از شکستگی های استخوان و پوکی استخوان جلوگیری کند

No comments: