ویتامین" ای" نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از سرطان ها دارد. مصرف مقادیر زیادی از" گاما توکوفرول" که یکی از اشکال ویتامین "ای" است خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.از آنجا که پسته یکی از منابع اصلی" گاما توکوفرول" است بر این اساس میتواند نقش مهمی در پیشگیری ازابتلا به سرطان ریه داشته باشد.پسته همچنین در کاهش کلسترول خون نقش دارد و دارای خواص آنتی اکسیدان قوی می باشد که بر این اساس می تواند در کاهش موارد ابتلا به بیماری های قلبی نیز نقش ایفا کند.پژوهشگران تاکید دارند که مواد خوراکی دیگری نظیر مغز گردو و بادام -ذرت و سویا نیز که حاوی ماده یاد شده هستند در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارند
Vitamin "E "has a great role in preventing to get cancer.Using of great amount of "Gamma tocopherol" which is one kind of vitamin" E " decrease to get the cancer.Pestatue is the one source of "Gamma tocopherol" and it causes to prevent getting the long cancer, besides the pestatue decrease bad cholestrol and it is strong anti oxidant and because of this state ,it brings down the risk of heart problems and diseases.Reaserches believes that the other nuts and grains like walnut and almond and corn and soy bean have "Gamma tocopherol" and they are anti cancer too.
No comments:
Post a Comment