Wednesday, December 23, 2009

Garlic-سیر


می دانید که سیر دارای خواص بسیار است. هر 100 گرم از آن حاوی 129 کالری-11 در صد کربوهیدرات و 8 درصد فیبر است. در همین 100 گرم سیر- 18 در صد کلسیم و 52 در صد ویتامین سی وجود دارد به علاوه 9 در صد آن را نیز آهن تشکیل می دهد.این گیاه حاوی مقدار بسیار اندکی چربی اشباع و سدیم است و کلسترول ندارد به همین علت برای افراد مبتلا به فشار خون و چربی خون مناسب است -همچنین سیر منبع خوبی از کلسیم و فسفر-سلنیوم-ویتامین سی-ویتامین ب 6 و منگنز است.مصرف سیر به همراه غذا هایی که اسید آمینه تکمیلی داشته باشند می تواند یک انتخاب خوب برای شما باشد

No comments: