Tuesday, July 13, 2010

سبزیجات دریایی حاوی مفید ترین یدSeaweeds contains the best Iodine


استفاده درمانی از جلبک ها و سبزیجات دریایی دارای سابقه طولانی است مصرف منظم سبزیجات دریایی بهترین منبع تامین نیاز به ید بیو مولکولی است .ید ماده اصلی هورمون تولید شده غدد تیروئید است.هورمون تیروئید واکنش های سلولی را تسریع کرده مصرف اکسیژن را افزایش داده و بر روند رشد انرژی سوخت و ساز بدن -مشتق گیری و سنتز پروتئین تاثیر می گذارد. به علاوه ید ماده ضروری برای حیات و زندگی است که هوشیاری -فعالیت سریع ذهن و ممانعت از گرفتگی رگ ها نقش دارد همینطور ید در جلوگیری از فیبروید های سینه و رحم -تومور ها -التهابات پروستات -کم کاری آدرنال- سمی بودن کبد و بیماری های کلیوی موثر است.تمام انواع ید برای بدن مفید نیستند و تیروئید نیز نمی تواند بین ید سفید 127 و ید رادیواکتیو 131 تمایز قائل شود.از آنجایی که سبزیجات دریایی منبع غنی از ید 127 هستند استفاده از آن توصیه می شود.بطور کلی سبزیجات دریایی قهوه ای رنگ بیش از سبزیجات قرمز رنگ حاوی ید می باشند.نیاز بدن انسان به ید روزانه بین 100 تا 150 میکروگرم است .اما برخی از افراد حساس به ید بوده و از این رو هنگام استفاده از این سبزیجات باید میزان ید موجود در آن را نیز مورد توجه قرار داد

No comments: