Sunday, July 4, 2010

Cilantro Sprout-جوانه گشنیز

گشنیز از دانه های خوراکی است که از قدیم به خاطر خواص فراوانش مصارف بسیار داشته است.ویتامین ها و املاح فراوان آن پس از جوانه زدن چند برابر می شود و برای بهبود بسیاری از عوارض مفید است.جوانه های رشد کرده گشنیز دارای پروتئین بسیار است و تاثیر خوبی در بهبودی کم خونی دارد این ماده غذایی دارای ویتامین های گروه" ب" ویتامین "ث" و اسید فولیک فراوان است و مصرف روزانه آن عمل هورمون های زنانه را تنظیم می کند.پژوهش ها نشان داده که ترکیبات موجود در جوانه دانه گشنیز -خون و سیستم لنف را تصفیه کرده و سیستم ایمنی را تقویت می کند.افراد مبتلا به دیابت با مصرف روزانه چند قاشق جوانه گشنیز می توانند قند خون خود را کاهش دهند و از بسیاری از عوارض مرتبط با این بیماری جلوگیری کنند."کلسیم-پتاسیم -منیزیم-آهن - فسفر و سلینیوم" فراوانی که در جوانه گشنیز موجود است می تواند نیاز های روزانه انسان را بر طرف کند. این جوانه دارای خواص ضد سرطان بوده و سیستم قلب و عروق -سیستم عصبی و دستگاه گوارش را تقویت می کند.جوانه گشنیز با سالاد و کمی عسل مصرف می شود و خستگی را بر طرف می کند و همچنین از بسیاری از بیماری ها از جمله ضعف بینایی-ناراحتی های فکری-آسم و التهاب پیشگیری می کند

No comments: