Tuesday, July 13, 2010
دانه شوید
روغن دانه شوید حاوی عوامل محافظت کننده و آنتی اکسیدان هایی است که از بدن در برابر عوامل سرطان زا مانند سیگار -دود زغال و دیگر مواد استنشاقی مضر دفاع می کند. این دانه همچنین حاوی ترکیباتی است که به عوامل ضد باکتری و ضد قارچ عمل می کند و خاصیت ضد التهابی دارد این دانه منبع بسیار خوبی از کلسیم است که نقش مهم در حفظ تراکم استخوان ها به خصوص پس از یائسگی دارد و از آرتروز مفاصل جلوگیری می کند. در صورتی که پودر دانه شوید با کمی آب مخلوط شود خمیر بوجود آمده برای تقویت ناخن ها مفید است .جویدن دانه شوید به درمان تنگی نفس کمک می کند و بسیاری از ناراحتی های معده را بهبود می بخشد بطوری که با کاهش ترشح اسید معده مانع از تشکیل زخم می شود.این دانه منبع خوبی از فیبر و املاح معدنی مانند منیزیم -آهن و منگنز است و مصرف آن برای زنان مفید بوده و توصیه می شود
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment