Friday, July 17, 2009

توانایی بیشتر مغز با مصرف میوهMore Brain abilities with fruits


دکتر احمد رضا درستی در مصاحبه با جام جم گفت که میوه هایی که دارا ی رنگریزه های مختلفی هستند مثل هویج-گوجه فرنگی و انگور سیاه علاوه بر داشتن نقش آنتی اکسیدانی که باعث جلوگیری از سرطان و پیر شدن غیر عادی سلول ها می شود از بروز اختلالات مغز خود داری می کنند این متخصص تغذیه در خصوص قند میوه ها افزود میوه ها افزود میوه ها در خود قند هایی دارند که این قند ها وفتی وارد بدن می شوند به آرامی مورد استفاده قرار می گیرند و تفاوت آنها با قندی که افراد به صورت خالص شده از آن استفاده میکنند در سر عت جذب پایین قند میوه است و فرد مصرف کننده برای مدت طولانی تری قند خونش تامین می شود که رفع این نیاز بر کارآیی مغز اثر مطلوب می گذارد بنا براین این فرد در مقایسه با فردی که از حبه قند استفاده می کند از بهره هوشی و ذهنی بالاتری بر خوردار است وی در پایان خوردن مویز یا کشمش درشت را در بالا بردن هوش و حافظه مفید خواند

No comments: