Tuesday, November 23, 2010

گل کلم

گل کلم دارای دانه های سیاه رنگی است که پس از جوانه زدن قابل مصرف با سالاد است. یک تا دو قاشق از دانه گل کلم را شسته سپس لای یک دستمال ضخیم قرار دهید و با رطوبت نگه دارید و منتظر جوانه زدن آن ها باشید.جوانه گل کلم دارای مقادیر زیادی ویتامین" سی" بوده و فولات و کربو هیدرات زیادی دارد. فیبر زیاد این ماده غذایی بدن را در برابر سرطان دستگاه گوارش بخصوص بد خیمی روده بزرگ ایمن می کند.سدیم -پروتئین کلسیم و آهن از ترکیبات اصلی جوانه گل کلم است و استفاده روزانه از آن در برنامه غذایی مقادیر قابل توجهی از نیاز بدن را تامین می کند.آنتی اکسیدان های این جوانه مانع آسیب رادیکال های آزاد به بافت های مختلف بدن شده و ظرفیت اکسیداسیون چربی را در بدن کاهش می دهد.جوانه گل کلم را بیش از پنج روز در یخچال نگه ندارید زیرا پس از این مدت ارزش غذایی اش را از دست می دهد.این ماده غذایی تاثیر بسزایی در بهبود تنگی نفس شدید -تورم دست و صورت و خارش پوست دارد.برخی ترکیبات شیمیایی موجود در جوانه گل کلم از جمله "ایندل و فنل" خطر بروز سرطان و تغییر شکل سلول ها کاهش می دهد و مانع از بروز سرطان پروستات و ریه می شود

No comments: