Wednesday, November 17, 2010
برای جلوگیری از پوکی استخون باقلا بخورید
متخصص تغذیه خانم برلیانت بزرگمهر در گفتگویی با خبر گزاری پارس گفت: مصرف باقلا به علت داشتن کلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می کند.باقلا دارای ویتامین های گروه آ -ب- و سی و املاح معد نی مانند فسفر و آهن است . همچنین باقلا دارای مقادیر زیاد آب است که می تواند از یبوست پیشگیری کند و برای سلامت پوست مفید است.باقلا یکی از منابع پروتئین و انرژی محسوب می شود اما افراد مبتلا به فاویسم از مصرف این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خود داری کنند زیرا بیماری های آنها تشدید می شود .پروتئین -کلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالا است و مصرف آن از پوکی استخوان جلوگیری می کند.همچنین مصرف آن به کنترل فشار خون بالا کمک می کند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب و عروق مفید است
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment