Tuesday, November 23, 2010

گل گندم

گل گندم که به قنطوریون معروف است دارای گلبرگ های آبی رنگی است که در اغلب مناطق به صورت خودرو می روید .این گیاه بومی اروپا و شمال آمریکا هست.خواص دارویی فراوانی دارد و تحقیقات زیادی توسط گیاه شناسان روی آن انجام شده است.چای گل گندم را می توان پس از ترکیب یک یا دو قاشق غذا خوری گل خشک در یک فنجان آب جوش پس از 10 دقیقه بنوشید.این نوشیدنی گرم حاوی فلاوونوئید کومارین و لاکتون فراوانی است که هضم و جذب مواد غذایی را در دستگاه گوارش بهبود می بخشد و اغلب دردهای گوارشی را التیام می دهد دم کرده گل گندم سموم را از بدن دفع می کند-التیام خستگی است و نقش محافظتی قوی را برای کبد ایفا می کند.ماساژ صورت با جوشانده گل گندم سرد شده باعث بهبود التهاب پوست شده و داروی گیاهی معجزه گری برای جوش و آکنه است .شست و شوی چشم با جوشانده گل گندم التهاب چشم را بر طرف کرده و برای رفع خستگی چشم مفید است.بسیاری عوامل میکربی از جمله باکتری ها و قارچ که به بافت های مختلف بدن تهاجم کره اند با استفاده از مصرف منظم روزانه این نوشیدنی از بین می رود-گل گندم حاوی ترکیبات ضد التهاب و مسکنی است. بنابراین مصرف منظم چای آن برای افراد مبتلا به درد مفاصل توصیه می شود.زنان باردار و شیرده باید از مصرف این نوشیدنی خود داری کنند

No comments: