Monday, December 1, 2008

Pear-گلابی



گلابی میوهای بسیار سودمند و مفید است خصوصا در درمان آسم-سرما خوردگی.دارای مواد پلی فنول-آب و شکر- لوتئولین می باشدو همینطور پلی فنول که یک ماده آنتی اکسیدان و بسیار مفید است که خود باعث افزایش آنتی بادی و تی لنفوسیت در بدن انسان می شود.گلابی دارای پتاسیم می باشد که باعث رد کردن سدیم می شود و در نتیجه باعث کاهش فشار خون میگردد.مثلا پوره گلابی با ماست نیز باعث کاهش فشار خون میگردد.چای گلابی نیز بسیار سودمند برای سرما خوردگی و گلودرد نیز می باشدلازم به تذکر است که گلابی از همه کمتر شکر دارد و به علاوه چون باعث افزایش سیستم ایمنی می شود پس یک میوه ضد سرطان است.گلابی جذب کارسینوژن را در بدن برای 12 ساعت کاهش می دهد.کارسینوژن ماده خطرناک و موتاژن برای دی-ان ای در بدن می باشد و گلابی ضد کارسینوژن است
Pear is so useful in Asthma and cold and throat because it has water - low sugar-polyphenole and luteolin.polyphenol is so beneficial for body and its an Antioxidant and cause increasing antibody and T-lymphocyte in human body. Besides pears have potassiums that cause passing the Sodiume in body and this process causes bring down the blood pressure.Yogurt plus pear puoding decrease blood pressure .Pear tea is so useful for cold and sour throat too. The pear cause increasing the immune system and make strong it, then its a fruit against the cancer in body besides its anti Carcinogens.Carcinogen is a substance that makes mutation in DNA.And pear is anti carcinogenic fruit.pear make to decrease the carcinogen for 12 hours in body so dont forget eating the pears !.

No comments: